Oracle успешно интегрира продуктите на BEA Systems

Нови функционалности в продуктовото семейство Oracle Fusion Middleware, интегрирани след придобиването на BEA Systems, разкри пред български потребители софтуерната корпорация.
Приложният сървър Weblogic Server се използва за създаване на портали, интеграция, уеб приложения и архитектура, ориентирана към услугите.
„Weblogic Server има смесен програмен модел и върви върху всички операционни системи – Windows, Linux, Solaris, HP-UX и много други. Това е един уникален продукт, единственият сървър, който се самонастройва, притежава единствената по рода си Java виртуална машина, работеща в реално време, и елиминира нуждата от спиране на работата си при планирана поддръжка, като осигурява 24×7 безотказна работа”, заяви Георги Мойкин, консултант продажби в Oracle България.
Най-важното предимство на сървъра е ефектът върху бизнеса, тъй като намалява администрирането, поддръжката и спестява пари, допълни Мойкин.
Нова технология Enterprise 2.0 улеснява съвместната работа и споделянето на информация в уеб пространството, стана ясно от лекцията на Анатоли Атанасов, консултант продажби в Oracle България.
Той представи и новите WebCenter Services – изцяло базирано на Java решение, с три елемента: Web Center Framework – за разработчици на портали; WebCenter Web 2.0 Services – за управление на чатове, блогове, форуми; и WebCenter Anywhere – дава възможност за свързване към мобилни устройства.
„Процесът на управление, нуждата от информация и правилното разпределение на бизнес процесите са много важни в работата на една организация, особено при непрекъснато и бързо променящия се световен пазар”, каза Мартин Пърсивал, директор “Продуктов маркетинг” в Oracle. В анимирана презентация той демонстрира възможните приложения и действия на част от продуктите на Oracle Fusion Middleware в реални условия на една организация.
Oracle Fusion Middleware дава възможност на потребителите да управляват ориентирани към услугите приложения в хетерогенни компютърни среди. Организации от сферата на финансовите услуги, телекомуникациите, производството, търговията на дребно, фармацевтичната индустрия, здравеопазването и публичния сектор ползват продуктите от това семейство.

Коментар