Теленор пуска у нас новите смартфони на Xiaomi

Три смартфона Xiaomi руска Теленор у нас на 6 април

Теленор ще предложи на българския пазар новите модели смартфони на Xiaomi – Redmi Note 5A 16GB, Redmi 5 32GB и Redmi 5 Plus 64GB. Устройствата ще станат достъпни в търговската мрежа на оператора от 6 април и ще могат да се ползват с две SIM карти.

Redmi Note 5A разполага с 5,5-инчов капацитивен дисплей с Corning Gorilla Glass, 13-мегапикселова основна камера с бърз автофокус, 5-мегапикселова предна камера, както и голяма 3080 мАч батерия. Устройството стъпва на четириядрен чипсет Snapdragon 425 на тактова честота 1,4GHz, допълнен от 2 GB RAM, и работи под управление на Android 7.1 (Nougat).

Моделът ще се предлага в тъмно сиво, златно и розово, на цена от 139,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 24,99 или за 7,59 лв. на месец при двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия абонаментен план.

Redmi 5 има 5,7-инчов капацитивен HD+ екран, формат 18:9, 12-мегапикселова основна камера с LED светкавица и 5-мегапикселова предна камера. Работи с процесор Snapdragon 450 1,8 GHz, 3 GB RAM и операционна система Android 7.1.2 (Nougat).

Устройството ще се предлага в черен, син и златист цвят за 239,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 24,99 или за 12,99 лв. на месец при двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия абонаментен план.

С изчистен дизайн и прецизно изработен корпус, Redmi 5 Plus притежава 5,99-инчов FullScreen капацитивен екран, формат 18:9 и FullHD+ 2160×1080 резолюция, 12-мегапискелова основна камера, с възможност за качествени снимки в слабо осветени места, както и 5-мегапикселова предна камера със светкавица, която е изключително подходяща за селфита.

Устройството работи с осемядрен процесор Snapdragon 625 2,0 GHz, 4 GB RAM и операционна система Android 7.1.2 (Nougat), има голяма 4000 мАч батерия. Redmi 5 Plus ще може да бъде намерен в магазините на Теленор в черен, син и златист цвят, на цена от 319,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 24,99 или за 16,99 лв. на месец при двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия абонаментен план.

И трите устройства предлагат слот за nano SIM карта и хибриден слот, в който може да се постави microSD карта или втора nano SIM карта. Притежават още акселерометър, жироскоп, сензори за близост и светлина и електронен компас.

Коментари по темата: „Теленор пуска у нас новите смартфони на Xiaomi”

добавете коментар...

  1. :о)

    Идеални телефони цена-качество за Български джоб…не от Теленор разбира се…
    има ги на далеч по-добри цени без планове 😉

  2. BettY

    Скоро и ми макс 3 ще излезне и веднага това да го пускат

  3. Slavi

    Ползвам XOAOMI MI6 6RAM 128ROM вече четвърти месец страхотен телефон никакви оплаквания. Колегата ми вече година и половина ползва Redmi Note 4 също е много доволен.

  4. Xiaomi

    Да пуснат и MI 6

  5. Gfdg

    Защото е рекламна и досадна, за това!!!

  6. Xiaomi

    Статията и информативна, има характеристики, цени. става въпрос за актуални устройства, от които хората се интересуват. защо да е непременно рекламна

  7. Yo

    Телефоните са супер, но за този тип статии е редно да пише “рекламно съобщение”.

Коментар