Стартира партньорство между Евроком и Хенди

Петьо Стайков, Председател на Борда на директорите на Евроком Кабел Мениджмънт България и Николай Филипов, Президент на верига магазини Хенди подписаха договор за партньорство. По силата на новото споразумение, от 8 декември 2008 г. търговските обекти на Хенди ще приемат плащания за всички услуги от клиенти на Евроком. В магазините на Хенди ще бъдат предлагани и всички услуги и абонаментни програми на Евроком, както и сключването на договорите за тях.
Партньорството с Хенди ще направи услугите ни все по-достъпни и ще предостави повече удобство на клиентите ни. Удовлетворени сме, че стартираме партньорство с национална верига с доказан опит в продажбите на услуги, което съм сигурен, че ще доведе до положителни резултати и за двете компании”, каза Петьо Стайков, Председател на Борда на директорите на Евроком Кабел Мениджмънт България.
Изключително доволни сме от подписването на договора за партньорство с лидера на пазара за доставка на цифрова и кабелна телевизия и Интернет – Евроком. С тази стъпка затвърждаваме стратегията си да предлагаме на нашите клиенти все по-разнообразни услуги, информация за новостите в технологичния свят и улеснения и достъпност при ползването им”, допълни Николай Филипов, Президент на Хенди.
Плащания и абонамент за услугите на Евроком ще се извършват във всичките 38 магазина на Хенди на територията на София, но се планира партньорството да бъде разширено и във всички градове, в които оперира Евроком.

Коментар