Max Secure Spyware Detector защитава срещу зловреден код

Max Secure Spyware Detector е предназначен да сканира, открива и изтрива спайуер, който се инсталира на потребителски компютри с цел да предава информация от него на хакери. Има опция за бързо и пълно сканиране. 
Софтуерът притежава някои възможности, подобни на професионални продукти от този клас, като блокиране на Active X, блокиране на „бисквитки” (Cookies), наблюдение и архив на регистъра, наблюдение в реално време на промени в системни файлове и win.ini, както и наблюдение на процеси.
Max Secure Spyware Detector разполага с пълна база данни за най-разпространените програми за шпиониране на компютри в мрежа, които се откриват и изтриват незабавно. Модулът за актуализация в реално време обновява редовно тази база данни. Потребителят може да зададе график на сканиране или да извършва това ръчно, за да открие и отстрани спайуер или адуер от компютъра си.
Ако при сканиране се открият файлове или следи от спайуер, които отговарят на дефинициите в базата данни, Spyware Detector незабавно ги поставя под карантина. Така потребителят може да прегледа и да изтрие необратимо подозрителните файлове или да ги възстанови, ако са съществени за работата на полезни приложения.
Платформа: Windows
Цена: 29.95USD

Даунлоад: Max Secure Spyware Detector

Коментар