Телевизорът е за цял живот, не само за Коледа

Обвързаността на Sony с качеството бе призната в годишната ‘Анкета за надеждността и сервиза при HD телевизорите’ на PC World – серията BRAVIA зае първо място пред марките на всички конкурентни фирми. Гласуването се проведе сред над 16 000 потребители на PC World, които трябваше да класират 16 компании на базата на комбинация от сервиза, надеждността на хардуера и лесната употреба. Sony спечели признание в няколко категории.
Един от участниците в анкетата – Боб Мериоти от Марлборо, Кънектикът – призна, че доста се е ‘охарчил’ за 40-инчов LCD телевизор. Той казва, че качеството на картината “направо ни шашна. Купете най-доброто, което можете да си позволите, и в повечето случаи удоволствието си заслужава парите.” Друг, Aлън Ронкън, добавя: “Много години съм верен на Sony. Смятам, че продуктите им са надеждни и висококачествени, а също издържат дълго.”
Кредитната криза означава, че мнозина ще трябва по-внимателно да се отнасят към коледните покупки. Изборът на подарък, който да издържи проверката на времето, е по-важен отвсякога. Sony винаги се е гордяла, че произвежда надеждни, качествени продукти и гамата BRAVIA телевизори не прави изключение.
Хироши Сакамото, вице-президент по маркетинга и продуктовото планиране при телевизорите в Sony Europe, казва: “Признаваме, че покупката на HD телевизор е голяма инвестиция и се стремим да предлагаме модели, които дълго ще поднасят възможно най-добрия образ. Анкетата на PC World е голямо признание за несравнимата ни експертиза в High-Definition телевизионната технология и за ангажимента ни да предлагаме най-доброто развлечение с трайни продукти.”

Коментар