2be подема инициатива за насърчаване на електронната търговия

В резултат на проучване на мнението на интернет клиентите си и по предложение на Българската асоциация за електронна търговия водещета верига за мобилни технологии 2be предприема серия инициативи за стимулиране на електронната търговия в страната. Първата стъпка е, че стоките закупени от Електроненен магазин 2be ще се предлагат с 5% отстъпка в сравнение с другите магазини от мрежата. Следващата стъпка са уникални промеоции тип светкавични продажби – „fireball”, които се появяват на сайта за кратко време – понякога само за един ден и ще предлагат уникални оферти – тип бърз удар за хитови модели.
Според Станислава Арнаудова, Изпълнителен Директор на 2be основните причини българите да са по-малко активни в интернет пазаруването са методите за разплащане, яснотата в ценообразуването и несигурните срокове за доставки. В електронния си магазин компанията обръща специално внимание на всеки един от тези компоненти и апелира към всички участници на пазара да направят същото.
На нашия сайт цените са крайни, а разплащането е с наложен платеж; или чрез системата на еpay, която е доказала сигурността си. Пратките пристигат до посочения адрес за 1 (един) работен ден, в рамките на работната седмица. Всички пратки се доставят от транспортната компания Транспрес ООД. Категорични сме по отношение на сигурността и бързината защото само така електронната търговия в България ще се развие до пълния си потенциал.”
Електронната търговия в България се разраства и все повече вериги решават да изнесат своята продукция и online. Основното на електронните магазини, освен удобството и спечеленото време са и по- ниските цени на които се продават предлаганите стоки.

Коментар