Напредък в решенията за мобилна търговия

Навлизането на нови софтуерни технологии, ориентирани към подобряване на мениджмънта и организацията на дейността в търговските фирми, е съпроводено с напредък в решенията за по-добра проследяемост на оборотите и повишаване на ефективността на персонала.
Наред с пълното автоматизиране на счетоводните операции в едно предприятие се наблюдава и интензивно навлизане на мобилни устройства в търговията, споделиха български разработчици на софтуер. През последните няколко години този тип приложения се очертаха като основен инструмент за организация на работния процес.
Все повече фирми търсят начини да предложат бързо обслужване на място именно чрез този тип системи, в стремежа си да повишат нивото на удовлетвореност на клиентите. Набирането на продажби и поръчки, както и издаване на необходимите документи на място при клиента, без това да става на хартиен носител, кара все повече мениджъри да се обръщат към софтуерните фирми за адекватни решения, които биха оптимизирали тези процеси.
Голям брой решения за разширяване, автоматизиране и ускоряване на дейността на малките и средни фирми навсякъде и по всяко време предлага един от лидерите в разработката и внедряване на мобилни системи у нас – софтуерната компания Microinvest.
Решението за мобилна търговия Microinvest Склад Pro Mobile е предназначено да работи на устройства с операционна система Windows Mobile 2003 и всички след нея. То е приложимо за разносна търговия, ревизия в големи обекти, а също и като преносим, „личен” терминал за продажби, поръчки и проверки на наличности в самия офис.
Приложението поддържа всички съвременни технологии за безжична връзка с отдалечен сървър, което прави възможен изборът на най-подходяща схема на работа за всеки отделен клиент.
Microinvest Склад Pro Mobile е предпочитан от големите дистрибутори на бързо оборотни стоки в България, споделиха от разработчика. Приложението дава възможност за връзка на отдалечени обекти, бърза и точна отчетност в края на работния ден, както и за бързо и ефективно разпределяне на работата.

Коментар