Huawei Honor 7X – модерен и достъпен смартфон, с голям екран

Huawei Honor X е стилно устройство с алуминиев корпус и голям екран с FHD+ резолюция

Едва ли има друг сегмент от пазара на потребителска електроника с толкова голямо разнообразие от модели и цени като този на смартфоните. От това извличат полза, разбира се, потребителите, защото могат да се сдобият с отлични устройства на достъпна цена, а когато в уравнението се добави и водещ бранд, щастието може да е пълно.

С модерни характеристики, стил и комфортен екран се отличава Huawei Honor 7X, в допълнение към достъпната за повечето купувачи цена – само $157,69 (с код за отстъпка YY0321) в глобалния онлайн магазина Tomtop. Моделът интегрира голям 5,93-инчов дисплей в лъскаво, компактно тяло. Неговият размер и извита рамка го правят подходящ за всяка длан.

Huawei Honor X прави отлични снимки с двойната основна камера и автопортрети със селфи камерата

Изпълнен в съотношение 18:9, екранът на Honor 7X с резолюция FHD+ 2160х1080 пиксела дава по-широка гледка за игри и видео и повече вертикално пространство за социални мрежи и други приложения, в сравнение с формата 16:9. Извитото 2.5D защитно стъкло се слива незабележимо с алуминиевото шаси. Истинско удоволствие е да държите смартфона с класически метален дизайн и перфектно заоблени ръбове.

Honor X е оборудван с двойна основна камера 16MP+2MP, която улавя вълнуващите моменти в снимки и кадри с висока резолюция, има бърз автофокус и портретен режим за професионални снимки. С този смартфон ще правите и чудесни селфита с предната 8MP камера, благодарение на функцията за ефекти и жестовото управление.

Задната камера на Huawei Honor X има резолюция 16MP + 2MP и бърз автофокус

Смартфонът на Huawei е бързо устройство, задвижвано от осемядрен 16-нм процесор Kirin 659, допълнен от 4GB оперативна памет и 32GB постоянна флаш памет в стандартната конфигурация. Моделът се доставя с потребителски интерфейс EMUI 5.1, базиран на операционна система Android 7.0, отключен за работа във всички разпространени мобилни мрежи – 4G, 3G и 2G.

С едно зареждане на батерията с капацитет 3340 мАч, Honor X издържа повече от цял ден интензивно използване, като за това допринася и технологията за пестене на енергия, вградена в чипсета Kirin 659. В допълнение, режимът Ultra Power Saving може да удължи още повече времето за автономна работа на устройството, поддържайки потребителя свързан.

Huawei Honor X е наличен за поръчки в няколко цветови варианта

Моделът разполага с два слота за сим карти, единият от които може да се ползва и за microSD карти памет с капацитет до 256GB. Устройството има размери 156,5×75,3×7,6 мм и тежи 165 грама. Достъпно е в няколко цвята, вкл. син, златен и черен.

Можете да си поръчате Huawei Honor 7X в момента на цена от $157,69 в глобалния онлайн магазин Tomtop, която е валидна при въвеждане на купон за отстъпка YY0321 (спестявате $8,30). Доставката на устройството е безплатна. В комплекта са включени още захранващ адаптер, кабел, прозрачен силиконов калъф, игла за сим картата и ръководство за потребителя.

Коментар