Pipe Plus натрупва няколко интернет връзки в една мощна линия

Pipe Plus е само един от множеството уникални модули на устройството за бизнес сигурност NetBox. Основната му функция е да комбинира няколко нескъпи интернет връзки в една обща високоскоростна линия, като заедно с това балансира натоварването на трафика и осигурява гъвкавост при прекъсване на някоя от линиите.
NetBox е Ultimate Cyber Protection решение, ново на българския пазар. То осигурява информационна сигурност по всички нива в компанията, като включва Firewall, VPN, спам и URL филтър, антивирусна защита, както и множество инструменти за контрол на комуникациите. Обратно на досегашните представи за рафтове от пода до тавана, с множество модули от различни доставчици и трудна поддръжка, NetBox e уникален продукт с компактни размери, който гарантира централизирана информационна защита върху стабилна платформа от IBM, VMware или NetBox Blue.
Основни характеристики на Pipe Plus:
– Обединяване на множество връзки
– Контрол на скоростта
– Баланс на натоварването
– Превключване на линиите при прекъсване
– Скалируемост и гъвкавост
– Лесна администрация и поддръжка
Новаторското решение обединява няколко достъпни интернет връзки в една обща високоскоростна линия, като така спестява рзходите за скъпата високоскоростна, но нестабилна връзка. Друго голямо преимущество е, че при прекъсване на една от линиите, поради профилактика или ремонт, целият трафик автоматично се пренасочва към останалите линии – бизнесът е застрахован, а работният процес не спира.
Решението се инсталира за минути и включва достъпен интерфейс за управление, което дава възможност за пълен контрол и индивидуална настройка на функциите. Администрирането с опростената конзола е лесно и не изисква специални познания.
PipePlus дава възможност на всеки бизнес да реагира на нововъзникващи заплахи, както и да извлече максимална изгода от инвестицията в NetBox, тъй като е подходящ за компании от всякакъв калибър и при нужда, те могат да разчитат на софтуерна и хардуерна поддръжка от локалния доставчик.

Коментар