Apple ще зарадва феновете си на 12 септември

Apple подготвя анонсите на нови продукти, на които ще разчита за силен финал на годината

След по-малко от две седмици, на 12 септември, Apple ще повдигне завесата пред новите си продукти, с които се надява да увеличи продажбите си в заключителната четвърт на годината.

Компанията обяви, че специалното събитие, което по традиция се счита за най-важното за ИТ гиганта от Купертино, ще се състои в „Steve Jobs Theater” на 12 септември, една година след обявяване на iPhone 8 и юбилейния iPhone X.

Apple е нарекла събитието „Gather round”. Най-големите очаквания са свързани, разбира се, с новите модели смартфони на компанията, информации за които изтичат по неофициални канали.

Освен подобрени айфони, Apple ще обяви най-вероятно нови умни часовници, таблети iPad Pro и безжична станция AirPower. Напълно възможно е Apple да зарадва своите фенове и с премиера на нови персонални компютри Mac.

Есенните анонси на производителя на iPhone предизвикват огромен интерес, тъй като именно тогава компанията представя ключови продукти, които понякога задават тенденции в индустрията. В последните години обаче от Купертино не идват революционни нововъведения.

Откакто почина Стив Джобс, Apple не е предложила на пазара разтърсващ нов продукт, а по-скоро усъвършенства вече съществуващите си устройства и софтуер, които продължават да й носят солидни печалби. Тази стратегия работи – под ръководството на Тим Кук Apple стана първата публична компания с пазарна капитализация от над 1 трлн. долара.

Коментари по темата: „Apple ще зарадва феновете си на 12 септември”

добавете коментар...

  1. пет камери

    Apple се движат по инерция и нищо съществено различно не се очаква. Само цените растат от година на година.

  2. Юли

    Скука голяма отдавна дойде времето, когато нищо ново не могат да предложат в тези правоъгълни плочки с патентован дизайн на заоблени краища на ръбовете и лого отхапана ябълка.

Коментар