БТК привлече Милена Михайлова на поста ПР директор

Милена Михайлова оглави отдел „Връзки с обществеността и корпоративни комуникации” в БТК ГРУП, съобщиха от телекома. Тя е един от първите корпоративни ПР практици в страната, с петнадесет години опит в областта на комуникациите.
През изминалите десет години Милена работи в сферата на ИТ и телекомуникациите и отговаря за публичността и репутацията на технологични гиганти като Хюлет-Пакард и Сименс в страната.
Милена Михайлова започва професионалното си развитие от БНТ като репортер в редакция „Международни новини” към Ефир 2. За годините си стаж в националната медия тя е репортер и редактор в няколко предавания с икономическа насоченост като „Бизнес закуска” и „Плюс-минус”.
От 1999 г., в продължение на шест години е на позицията „Маркетинг и Комуникации” в Хюлет–Пакард България. През 2005 г. Милена оглавява „Връзките с обществеността” в друг технологичен гигант – Сименс България.
Близо две години по-късно се връща отново в НР на позицията „Маркетинг директор”.
Милена е един от утвърдените професионалисти както в областта на ПР, така и в частност в телекомуникационния бизнес”, каза Михаела Калайджиева, генерален секретар на БТК ГРУП.
Вярвам, че с професионалния си опит тя ще допринесе за по-ефективните и по-прозрачни комуникации между БТК ГРУП и българската общественост”, допълни Калайджиева.

Коментар