Apple сваля със стотици долари цените за Черния петък

Смартфонът iPhone XR ще се продава с отстъпка от 200 долара в Черния петък

Apple, производителят на iPhone и MacBook, подготвя предложения със солидни отстъпки за Черния петък (Black Friday) – кампания за щури разпродажби в САЩ, която обхваща постепенно и целия свят.

Черният петък тази година ще се състои на 23 ноември, но вътрешни за Apple източници, на които се позовава Forbes, вече изнесоха информация за отстъпките, които ИТ компанията от Купертино планира за Black Friday.

Твърди се, например, че Apple ще продава смартфона iPhone XR с отстъпка от 200 долара, а за моделите iPhone XS, iPhone XS Max и iPhone XR компанията предвижда подаръчни карти на стойност 300 долара.

Отстъпката за лаптопа MacBook с диагонал на екрана 13,3 инча пък ще възлезе на 325 долара, докато 12-инчов ноутбук ще се предлага по-евтино с 250 долара. Същата отстъпка е предвидена и за MacBook Pro с диагонал на екрана 13,3 инча.

9,7-инчов таблет iPad ще се продава в Черния петък за $229, което е със 100 долара по-евтино. Отстъпката за iPad Mini 4 ще достигне $160, но умните часовници Apple Watch Series 4 ще поевтинеят само с 20 долара.

Коментари по темата: „Apple сваля със стотици долари цените за Черния петък”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Китайчетат ги смазват от към цена.

  2. Anonymous

    Закасация щом вече “подаряват” старата застояла стока .

  3. Боката, брат

    13,3% процента е диагонала на екрана, u sure?

  4. Аман

    буахахахахахахах ша земе три напрау

Коментар