Vernee V2 Pro – водоустойчив по IP68, с батерия 6200 mAh

Vernee V2 Pro е водоустойчив по стандарта IP68 и има заякчен корпус

Заякчен смартфон, но без компромиси с производителността и останалите функции на съвременните мобилни устройства – това е моделът Vernee V2 Pro, предлаган в онлайн магазина Tomtop за около 214 евро. 

С голям 5,99-инчов FHD+ екран (2160×1080 пиксела), покрит със защитно стъкло Corning Gorill, смартфонът Vernee V2 Pro ще допадне на потребители, които ползват устройствата си в по-сурови условия. Моделът е заякчен, водо- и прахоустойчив по стандарта IP68 и освен това има доста мощна батерия с капацитет 6200 мАч.

Vernee V2 Pro е здрав смартфон, с отлични технически характеристики

Смартфонът на Vernee стъпва на осемядрен процесор MT6763, допълнен от 6G оперативна памет и 64GB сторидж. Впечатляват двете двойни камери – основна 21MP+5MP и предна за селфи 13MP+5mp, т.е. освен здрав и устойчив на различни въздействия, вкл. вода, прах и удари, този модел има и солидни технически параметри, които го позиционират при флагманските устройства.

Не на последно място, Vernee V2 Pro работи под управление на актуална операционна система Android 8.1. Смартфонът е достъпен за поръчки на цена от 214,26 евро в онлайн магазина Tomtop, като в комплекта са включени още захранващ адаптер, захранващ кабел, Type-C кабел и протектор за екрана и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Vernee V2 Pro – водоустойчив по IP68, с батерия 6200 mAh”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    покрит със защитно стъкло Corning Gorilla
    и протектор за екрана

Коментар