Конкурсът „Наградите на БАИТ“ за 2018 г. приема кандидатури

Конкурсът „Наградите на БАИТ“ поставя във фокуса бранда на българската ИКТ индустрия и цели за изтъкне успешни, отличаващи се решения

За 8-ма поредна година асоциацията на ИКТ бранша БАИТ ще връчи 11 награди в различни категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии. Регистрацията е безплатна и ще продължи до 14 януари 2019 г., включително.

Конкурсът поставя във фокуса бранда на българската ИКТ индустрия и цели да изтъкне успешни, отличаващи се решения – български ИКТ продукт, компания с най-голям принос за популяризирането на имиджа на ИКТ индустрията ни по света, както и компании извън сектора, които са потребители и новатори в използването на авангардни за страната ни ИКТ решения.

Осмото издание на „Наградите на БАИТ“ ще определи носителите на отличия и в и следните категории: Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Държавна администрация, Общинска администрация, StartUp компания, Значителен корпоративен ИКТ проект и Награда за специален принос.

Предвидена е и награда за специален принос, която се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

В конкурса могат да участват компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

Регистрацията за участие в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2018 г. е отворена и вече са подадени първите кандидатури.

По традиция, кампанията и церемонията по награждаването на победителите се провеждат под патронажа на президента на България. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през февруари 2019 г.

Коментар