Поликомп подписа договор за дистрибуция с Acronis

Продуктите на Acronis са естественото допълнение към набора от проектни решения, които предлага Поликомп, посочиха от дистрибутора

Производителят на софтуер за бекъп и защита Acronis подписа договор за дистрибуция с Поликомп. Партньорството между двете компании има за цел да създаде стабилно присъствие на Acronis на пазара в България и увеличаване на познаваемостта на марката чрез дилърската мрежа на Поликомп.

Продуктите на Acronis помагат за успешна миграция, защита и възстановяване на критичните данни, независимо къде се намират – във физическа, виртуална или облачна среда. Решенията на компанията имат улеснено управление и подобряват времето за възстановяване след срив.

С навлизането на виртуализацията и възможностите, които облачните технологии предлагат, сме изправени пред нови предизвикателства за поддържане на ефективни решения за архивиране и възстановяване на критични данни“, сподели Надежда Генова, директор на Поликомп.

Acronis осигурява лесна, пълна и достъпна защита на данните на всички файлове, приложения и операционни системи, независимо от средата, в която са създадени“, допълни тя.

Продуктите на Acronis са естественото допълнение към набора от проектни решения, които предлага Поликомп, посочи Надежда Генова. Дистрибуторът ще доставя на пазара у нас пълната гама продукти на производителя.

Коментари по темата: „Поликомп подписа договор за дистрибуция с Acronis”

добавете коментар...

  1. IT

    С ускореното развитие на хардуер физическите дискове, носители на памет и инфраструктурата на центровете за данни. Всичко това ще направи напълно излишно изобщо съществуването на подобни фирми занимаващи се да правят подобни добавки като акронис.

Коментар