Oracle е лидер в интегрираните приложения

Oracle e обявена за лидер в три категории на класацията „Магически квадрант на интегрирани приложения за управление на бизнес процесите” на независимата анализаторска компания Gartner. Gartnerдефинира понятието „лидери” като бизнес-организации, които имат ясна визия за посоката на развитие на пазара и активно трупат експертен опит, за да поддържат водещите си позиции.
Анализаторите дават висока оценка на ключовите компоненти на Oracle Fusion Middleware – фамилия стандартизирани приложения, които позволяват на потребителите да изграждат и управляват архитектури, ориентирани към услугите, в хетерогенни среди, да моделират процесите, както и да контролират бизнес-дейностите, работния поток и предлагането на подобрена поддръжка на бизнес-правилата в една организация.
В категорията “Магически квадрант на платформи за приложения за насочени към клиента комбинирани проекти” Oracle е лидер с Oracle Fusion Middleware, представяйки най-доброто в класа си средство за Business Process Execution Language (BPEL). Това е насочена към клиента софтуерна архитектура с възможности за управление на бизнес процесите, които дават предимства на организациите да създават по-лесно ориентирани към клиента софтуерни архитектури.
Според Gartner, Oracle, като водеща корпорация в тази категория на класацията „Магически квадрант”, съчетава разбиране за реалностите на пазара, надеждна история и възможност да оказва подкрепа на клиентите си в периоди на стабилност, но също и в периоди на промяна.
В категорията “Магически квадрант за нови систематични платформи за приложения с насоченост към клиента” Oracle също е начело, предоставяйки на организациите изчерпателно управление на бизнес процесите, насочена към клиента архитектура, инструменти за интегриране и разработване, които поддържат хетерогенни среди. Целта е да се помогне на организациите да подберат цялостни платформи за приложения, които да поддържат комбинирани проекти за приложения в контекста на архитектура, насочена към клиента.
В категорията “Магически квадрант за платформи за приложения при проекти за интегриране на приложения в хетерогенни изчислителни среди” Oracle отново е водеща компания. Oracle Fusion Middleware, успешният Oracle BPEL Process Manager и OracleService Bus, съчетани с приложения за интегриране за Oracle Application Integration Architecture, се улеснява интеграцията на приложения в хетерогенни среди. Клиентите на Oracleимат възможност да моделират, управляват, защитават и разработват уеб-базирани услуги за бизнес-процеси, като по този начин максимизират ползите за бизнеса си и защитават направените вече инвестиции в информационни технологии.

Коментар