UMIDIGI One Max – голям смартфон без компромиси

UMIDIGI One Max има елегантен дизайн с алуминиева рамка и стъклен заден панел

Смартфоните с големи екрани – от 6 инча и нагоре – са желаното устройство за потребители, които искат да сърфират комфортно в интернет, да гледат видео или да играят, забавлявайки се без ограничения навсякъде и по всяко време. Добрата новина е, че достъпното удоволствие няма да ви струва цяло състояние.

Огромен екран, много памет и завидна изчислителна мощ – UMIDIGI One Max предлага всичко това плюс други модерни характеристики и удобства на цена от 158,21 евро в онлайн магазина Tomtop, с безплатна доставка. Нещо повече, в комплекта на устройството са включени подаръци като протектор за екрана и заден калъф, а актуалната операционна система Android 8.1 в чист вариант осигурява достъп до последните нововъведения от Google.

UMIDIGI One Max предоставя 6,3-инчов екран, който заема 90,8% ог предния панел

На първо място моделът ще ви впечатли с големия си 6,3-инчов екран с технология In Cell и резолюция 1520×720 пиксела, изпълнен в модерното съотношение на страните 19:9 и с изрезка в горния край. Това е дисплей от типа „waterdrop”, което означава, че лицевата камера се побира на място колкото капка вода – дисплеят заема 90,8% от предния панел на устройството, оставяйки усещане у потребителя за безкрайно изображение, благодарение и на извивките отстрани.

Под капака на UMIDIGI One Max ще откриете мощен чипсет Helio P23 с осемядрен процесор – 4 ядра Cortex-A53 на тактова честота 2,0GHz и още 4 на 1,5GHz. Чипът работи в тандем с 4GB оперативна памет, а вграденият флаш сторидж е 128GB – предостатъчно памет за гладък мултитаскинг и съхранение на снимки, видео, приложения и друго съдържание. Но ако този обем не стига, можете да разширите паметта с microSD карти с капацитет до 256GB.

UMIDIGI One Max може да се зарежда и безжично чрез технология Qi

Двойна основна камера – 12MP+5MP със сензор OV12870, голяма апертура f/2.0, двойна LED светкавица, филтри в реално време и разпознаване на лица – гарантира снимки и видео с високо качество. Предната камера на UMIDIGI One Max пък с резолюция 16MP, апертура F/2.0 и функция за разпознаване лица обещава красиви селфита. Тя се използва и за целите на сигурността, тъй като смартфонът поддържане отключване с лицево разпознаване, наред с пръстов отпечатък, скенерът за който е разположен отстрани на бутона за включване/изключване.

Опциите за зареждане също са впечатляващи, вкл. бързо зареждане 18W. Устройството идва с вградена батерия 4500 мАч за безпроблемно използване в продължение на 2 дни, която се зарежда както жично – през USB Type-C интерфейс, така и безжично с наличните за целта зареждащи подложки – моделът поддържа Qi технология 15W. При жичното зареждане с технология PE+ 9V/2A батерията достига 80% от капацитета си за около 80 минути.

UMIDIGI One Max е не само голям, но с красив дизайн и богата функционалност

Елегантният дизайн с алуминиева рамка и стъклен заден панел допринася за удобното използване на смартфона. UMIDIGI One Max поддържа разпространените в света мобилни мрежи, вкл. 4G VoLTE комуникации, оборудван е с Wi-Fi, Bluetooth, GPS и NFC безжични модули, има два слота за сим карти, говорител, микрофон и стандартно 3,5-мм гнездо за слушалки. В комплекта, както казахме, са включени като подарък протектор за екрана и калъф, наред със захранващ адаптер, кабел, игла за сим картите и ръководство за потребителя.

UMIDIGI One Max се доставя в комплект с полезни аксесоари

Можете да купите смартфона тук: UMIDIGI One Max на цена от 158,21 евро в онлайн магазина Tomtop, с безплатна доставка.

Коментар