Дигиталните фоторамки на Canyon – идеалният подарък за Св.Валентин

Canyon създаде дигитални фоторамки, които са идеалния подарък за Св.Валентин – за да покажете на Вашата половинка, че я обичате.
Компактни и леки, тези фоторамки ви дават възможност да носите любимите си снимки навсякъде с вас. Два от новите модели на CANYON са във формата на ключодържатели, а третият е идеален за бюрото в офиса или у дома.
Фоторамките има брилянтен, пълноцветен екран, вариращ от 1.1“ до 3.5“, с капацитет от 96 до 126 снимки. Всички модели са съвместими с Windows 2000/XP/Vista и имат презареждащи батерии.
Ето, и малко повече информация за новите продукти на CANYON:

CNR-DPF11A – Ключодържател във формата на сърце

Ключодържателят във форма на сърце го прави идеален подарък за онзи, когото обичате. Вашата половинка ще може да се радва на любимите снимки навсякъде. CNR-DPF11A има 1.1” дисплей за цветни снимки, презареждаща батерия и верижка за ключодържател. Можете да прехвърляте вашите снимки /до 126 снимки/ с USB от всеки лаптоп или настолен компютър.
CNR-DPF11B – Овална фоторамка ключодържател
Сложете повечето цифрови снимки в дигиталната фоторамка CANYON CNR-DPF11B. Лесно и практично решение, за да се насладите на спомените си, където и да сте. Тази портативна фоторамка-ключодържател е с модерен дизайн, 1.1” дисплей за цветни снимки и презареждаща се батерия. Можете да прехвърляте до 126 дигитални снимки, чрез USB. Това е чудесен подарък за приятелите и семейството. А защо не и за вас самите?
CNR-DPF35A – идеална за Вашето бюро
Компактна и леснопреносима, CNR-DPF35A ви дава възможност да се насладите на любимите снимки в офиса или в къщи. Има 3.5” цветен дисплей с резолюция 320 x 240 pcs за качествени изображения. Можете да прехвърляте до 96 снимки, чрез USB – просто поставете мемори картата на фотоапарата си в слота на рамката. CNR-DPF35A има и календар, часовник, както и презареждаща се батерия.

Коментар