2be отваря нов магазин във Велико Търново

Най-голямата българска верига магазини за мобилни технологии 2be разширява присъствието си на пазара с откриването на нов магазин на 06 февруари 2009 г. в град Велико Търново. Това е четвъртият магазин във Велико Търново и вторият новооткрит магазин на веригата в рамките на последните 2 месеца.
За мястото е избран новопостроения Т-маркет в квартал Бузлуджа. Магазин 2be е разположен на площ от 30 кв. м. и в него жителите и гостите на Велико Търново могат да открият голямо разнообразие от оферти и на трите мобилни оператора, както и богата гама мобилни телефони, цифрова техника, специални предложения за аксесоари, hi-tech устройства, електроника, оборудване и периферия от продуктовото портфолио на 2be.
Новооткритият магазин ще предостави повече удобства на клиентите на 2be в града и ще им даде възможност да получат компетентно и любезно обслужване, както и професионален съвет за да вземат най-доброто решение спрямо потребителските си нужди. Клиентите ще могат да се запознаят с атрактивните промоции и новите предложения на 2be и удобството да платят месечните си сметки за услуги към vivatel_бТк и Глобул, както и вноски към TBI Credit.
Откриването на новия магазин във Велико Търново е част от развиващата се мрежа от магазини на компанията в страната и е в съответствие със стратегията на 2be да осигури на своите клиенти надеждна мобилна комуникация и да направи високите технологии достъпни. Удобната за клиентите локация е фактор при избора на местоположение за обектите от мрежата на 2be.

Коментар