50% по-ниски цени за хостинг по случай Свети Валентин

Българският доставчик на хостинг услуги Суперхостинг.БГ ще направи големи отстъпки на своите клиенти, закупили нов хостинг план на 13 или 14 февруари.
В рамките на промоцията „Подари уебсайт на любимия човек“ те ще получат 50% намаление от цената както на избрания от тях хостинг план, така и на домейн, ако си купят такъв, заедно с хостинга. Отстъпката ще е достъпна с промо код.
„Целта на промоцията е да популяризираме персоналния уеб сайт, като атрактивен подарък за любимия човек. На един личен сайт вие можете да публикувате най-новите си снимки, видео – клипчета или коментари в текстов вид, да комуникирате с приятели, да го използвате за ваше лично представяне и дори да ви носи странични доходи, превръщайки го в собствена мини социална мрежа. Това е подарък, който остава дълго и не струва много пари, защото цената на хостинга и домейна отдавна е достъпна за всеки потребител“ – посочва Любомир Русанов, управител на Суперхостинг.БГ.
Възможността за създаване на собствен уебсайт днес е по-лесна от всякога, защото потребителите вече разполагат с голям брой безплатни инструменти за бърза разработка на сайтове, които са лесни за използване дори от непрофесионалисти. Някои от най-популярните програми са WordPress, е107 и Joomla.

Коментар