Promise обяви нова линия RAID контролери

Компанията Promise Technology пуска в масови количества стартов клас от своята TX линия SuperTrak RAID продукти, проектирани за работа в нисък клас сървъри и SAS лентови подсистеми.
Новите контролери са изградени по същата хардуерна архитектура, както високо-производителните SuperTrak EX модели, които се доставят в момента. Пълният портфейл на Promise от SAS RAID решения се простира от настолните системи до информационните центрове, и включва SuperTrak TX, SuperTrak EX и корпоративния клас VTrak подсистеми.
Серията SuperTrak TX е насочена към стартов клас сървърни приложения, които изискват RAID 0,1,10 и SAS лентова свързаност. И двете семейства продукти са предназначени за бюджетни сървърни и сторидж системи.
Контролерите SuperTrak TX и SuperTrak EX поддържат Windows и всички основни Linux дистрибуции и драйвери. Цялата фамилия SuperTrak е придружена с 3-годишна гаранция. На клиентите се предлагат програми за поддръжка, включващи безплатно 24×7 обслужване.
TX линията SuperTrak RAID контролери се състои от SuperTrak TX8658 с 8 външни портове и SuperTrak TX8650 с 8 вътрешни портове.
Продуктите са достъпни в каналите за дистрибуция и могат да се поръчват чрез B2B системата на АСБИС в целия регион ЕМЕА.

Коментар