Предстои голям форум на Lotus обществото

Комуникации, сътрудничество, иновации и бизнес растеж” е основна тема на предстоящия форум Lotusphere Comes to You 2009, който ще се проведе на 19 март в София.
Най-често употребяваните думи по време на събитието ще бъдат социален софтуер, обединени комуникации и колаборация, екипна работа, комуникация и висока производителност, посочиха от Ай Би Ес България, партньор на Lotus у нас. Специалисти от компанията ще покажат как с помощта на софтуерните решения на Lotus потребителите могат да оптимизират личната и екипна работа, да съхраняват корпоративното знание и значително да съкратят ненужни разходи.
Екипната работа сега е много по-лесна с новите Lotus Software услуги. “Social” инструментите подпомагат сътрудничеството и комуникацията. Инструменти, съществуващи приложения и бази се интегрират и комбинират по начин, който отговаря на нуждите и целите на компанията. Крайният резултат е оптимизиране на бизнес процесите”, обясни предимствата на Lotus Лидия Викулова, акаунт мениджър в Ай Би Ес България.
На форума в София ще бъде представена платформата за обединени комуникации и съвместна работа IBM UC2 Software, която помага на организациите да съкратят ИТ и пътните разходи, да оптимизират екипната работа в офиса и двустранната комуникация с трети лица.
UC2 е нещо повече от незабавен чат клиент. Платформата обединява различни канали на комуникация и съвместна работа, като предоставя на потребителя най-подходящите инструменти в приложенията, с които работи – Lotus Notes, Lotus Sametime, Lotus Connections, Microsoft Outlook & Office, Lotus Symphony”, коментира Викулова.
Lotusphere Comes to You 2009 е отворен за участие, след регистрация на уеб сайта на форума.

Коментар