Мобилно видео – избягай завинаги от скуката със Sony Ericsson W995 Walkman

Отдайте се на пълноценно мобилно забавно изживяване с W995 Walkman и с неговите подобрени стил и начин на видео възпроизвеждане. В W995 Walkman дебют прави приложението Media Go, чрез коeто можете, лесно и без усилие, да прехвърляте, пускате и подреждате развлекателно съдържание в почти всички файлови формати на вашия мобилен телефон.
Забавлявайте се, както никога досега, с един мощен мобилен видео телефон: гледайте новини, телевизионни предавания или популярни филми с превъзходно качество на картината; или проверявайте за най-новите видеоклипове в YouTube с Turbo 3G или Wi-Fi. Снабден с 8.1MP камера и Walkman плейър, осигуряващ кристално чисто аудио изживяване, W995 Walkman е най-добрият мобилен телефон, който да ви забавлява в автобуса, в обедната почивка или докато чакате на спирката.
С Media Go е лесно да носите медийните си файлове навсякъде. Това уникално приложение на Sony прави своя световен дебют в W995 Walkman, като предлага безпроблемно и автоматично прехвърляне на всякакви аудио файлове, снимки и видео-клипове между телефона и компютър. Можете дори да намирате лесно подкасти с вълнуващо съдържание от директорията – само две кликвания ви делят от мястото, където можете да наблюдавате случващото се в целия му блясък на ясния 2,6-инчов екран.
С Media Go повече няма да се притеснявате за формата, резолюцията и броя кадри в секунда" – каза Алекзандър Кардън, глобален маркетинг бизнес мениджър в Sony Ericsson. "Никога вече няма да гледате видео-клиповете, които прехвърляте от компютъра на вашия телефон, с ниска резолюция или лошо качество. С Media Go и W995 изживяването ще бъде толкова добро, колкото е на компютъра Ви."
"Телефонът W995 Walkman обединява в себе си най-доброто музикално изживяване, пускано на пазара, с най-добрите в своя клас видео функции и възможности за споделяне, и предлага най-цялостния мобилен пакет за развлечения до този момент", заяви Алекзандър Кардън. "Този мощен мобилен телефон осигурява възможно най-добрата видео резолюция, при това в джобен формат, и разполага с достатъчно издръжлива батерия за гледането на два пълнометражни игрални филма. W995 е снабден със спечелилото награда кристално чисто аудио изживяване и 8.1MP камера за най-висококачествените снимки и звук, предлагани досега в мобилен телефон."
Поставете телефона на вградената му стойка и гледайте видеоклипове с приятели, като можете да усилвате звука от мощните вградени стерео колони. W995 предлага отличен звук както за гледане на филми, така и за слушане на любимите ви песни. С Clear Stereo, Clear Bass и включените HPM-77 първокласни слушалки слушате музика в движение, сякаш сте в звукозаписно студио и се наслаждавате на любимата си група на живо! Като следваща стъпка в кристално чистото аудио изживяване, на някои пазари HPM-77 ще бъдат заменени от HPM-88 шумоизолиращи слушалки с микрофон.
За да бъде забавлението и изживяването цялостно, можете да правите непрекъснато перфектни снимки с авто фокуса, фотосветкавицата и Face Detection (разпознаване на лица). Улавяйте всеки кадър в истинските му цветове с 8.1MP камера, като можете да отпечатвате снимките си до A3 размер, без да правите компромис с качеството им.
W995 Walkman поддържа GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 и UTMS/ HSPA 900/2100. W995 ще се предлага на някои пазари от второто тримесечие на 2009 г. в цветовете Прогресивно Черно, Космическо Сребърно и Активно Червено.
След пускането на пазара на W995, Media Go ще се предлага на всички пазари на 15 различни езика.

Коментар