Acer Spin 3 – трансформър за цял ден работа на батерия

Екранът с ултратънка рамка се превърта на 360 градуса (източник: Next@Acer)

Трансформърът Spin 3 е един от най-интересните продукти в портфолиото на Acer. Компютърът може да се използва в най-различни сценарии – като ноутбук и таблет – и издържа цял ден на батерия.

Това е модел с 14-инчов сензорен IPS екран с резолюция Full HD и поддръжка на работа с писалка. Екранът има ултратънка рамка – с дебелина само 9,6 мм, благодарение на което съотношението между дисплея и корпуса достига 79%.

Конструкцията използва специален механизъм, който позволява превъртане на дисплея на устройството на 360°, като по този начин ноутбукът се преобразява в таблет.

Acer Spin 3 стъпва на процесор Intel Core i7 от осмо поколение и графичен ускорител Nvidia GeForce MX230. Конфигурацията включва SSD диск PCIe с капацитет до 512GB и твърд диск с обем до 1TB, адаптер за безжична връзка Wi-Fi с технология MU-MIMO, сензорен панел Precision TouchPad с поддръжка на Windows 10 жестове и два говорителя.

Заедно с ноутбука Acer доставя стилус Active Pen, който се зарежда от самия лаптоп. Acer Spin 3 тежи 1,7 кг и може да работи до 12 часа с едно зареждане на батерията.

Коментар