Namco Bandai Games обяви Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4

NAMCO BANDAI Games Europe обяви издаването на NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja 4, базирана на анимационния сериал NARUTO SHIPPUDEN. Съдържайки запазената марка на поредицата – нинджа двубоите, играта представя за първи път нови, впечатляващи герои и няколко нови режима, за да предостави на играчите най-вълнуващото NARUTO преживяване до този момент.
Историята започва две години и половина по-късно, след като Наруто напуска село Коноха, за да се подложи на натоварен тренировъчен режим под ръководството на своя ментор Джирайя. NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja 4 дава възможност на играчите да преживеят този увлекателен сюжет за първи път. Завръщайки се, за да спаси своя съперник Саске от злия Орочимаро, Наруто отново се съюзява със старите си приятели само за да открие, че мистериозна организация на име Акацуки се е превърнала в още по-ужасяваща заплаха за селото.
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja 4 съдържа няколко уникални игрови режима, които предлагат различно преживяване на света на нинджите. Новият Master Mode комбинира елементи от ролевите и от екшън игрите, разказвайки как се е стигнало до завръщането на Наруто в Коноха след обучението при Джирайя. Играчите могат да събират предмети, за да отключват нови герои в режима Free Battle, изпълнен с характерните за поредицата двубои за един или двама играчи. Снабдена с нови персонажи като Деидара, Сасори и Чийо, както и с любимите Гаара, Какаши и Сакура, играта има общо 52 герои, в чиято роля играчите могат да се включат в битките.
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja 4 ще бъде първата игра, създадена по NARUTO SHIPPUDEN, която позволява на играчите да видят как се е променил светът на Наруто за две години и половина, по време на които той усилено тренира, за да подобри уменията си на нинджа. Съдържаща най-големия брой персонажи в историята на франчайза Ultimate Ninja, както и разнообразие от нови, увлекателни игрови режими, играта е всичко, от което почитателите на Наруто имат нужда, за да се потопят в света на NARUTO SHIPPUDEN.
Разработена от CyberConnect2, NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja 4 за PlayStation 2 трябва да се появи по рафтовете на магазините за развлекателен софтуер през май 2009.

Коментар