Philips 242B9T – интерактивен дисплей, със защита за очите

Philips 242B9T функционален и лесен за употреба тъч монитор за професионалисти

Philips 242B9T е новият 24-инчов LCD монитор със SmoothTouch технология, предлаган на пазара от MMDлицензен партньор за Philips монитори. Богатият на функции тъч дисплей със съотношение на страните 16:9 предлага Full HD резолюция 1920×1080 и технологии за защита, вкл. IP54 за прах и вода, както и разпознаване на 10 зони на докосване.

Освен приятно и интуитивно тъч изживяване, мониторът предлага лесно свързване и технологии за защита на очите, както и гъвкава стойка, които го позиционират като решение за професионалисти, работещи в търговията, точки на продажба, информационни зони, хотели, магазини, ресторанти и образователни учреждения.

Капацитивната тъч технология с 10 разпознавани точки позволява писане с 10 пръста, което означава, че на потребителите няма да липсват техните клавиатури. Наличният стилус предлага допълнително предимство, когато е нужна повишена прецизност.

Philips 242B9T е снабден с антирефлексно покритие на екрана, гъвкава стойка SmartStand във формата на буквата „Z” и усъвършенствана IP54 защита срещу вода и прах, които го правят достатъчно устойчив за употреба навсякъде.

Philips 242B9T идва с гъвкава стойка и широк набор от възможности за свързване

Подобрявайки допълнително качеството на всяко зрително преживяване, технологията на Philips 242B9T автоматично настройва цветовете и интензитета на подсветката, за да предложи дълбоки тъмни и искрящи светли области, което гарантира най-доброто качество на изображенията и видеото.

Моделът идва също с набор от възможности като Flicker-Free, LowBlue и EasyRead режими и други. А когато става дума за свързване, този монитор предлага широк набор от характеристики, които допълнително улесняват работата и забавлението – HDMI 1.4, DVI-D, VGA и DisplayPort 1.2, както и два бързи USB 3.1 порта.

Гъвкавият, функционален и лесен за употреба тъч монитор Philips 242B9T е наличен на българския пазар на препоръчителна крайна цена от 589 лв. с ДДС.

Коментар