Netgear ReadyNAS Duo получи награда за технологично съвършенство

Световното издание Small Business Computing награди фамилията решения за съхранение на данни ReadyNAS Duo с награда "2009 Excellence in Technology". Серията продукти получи най-много гласове от читателите на изданието в категорията "мрежово решение за съхранение на данни" благодарение на своите възможности за работа с поточно видео, поддръжката на разпределение на ресурсите, "горещата замяна" на дисковете в масива, SSL ниво на сигурност и съвсемстимостта с Windows, Mac, Linux и UNIX клиенти.
"Развълнувани сме от високата оценка на читателите ан Small Business Computing," – споделя Дрю Майер, маркетинг директор "решения за съхранение на данни" в NETGEAR. "ReadyNAS Duo бе избрана от нашите клиенти и рефлектира задоволството им от продукт, който надеждно съхранява, споделя и защитава критична бизнес информация. В тези трудни времена за нас е удоволствие да предлагаме продекти, които ефективно отговарят на специфичните нужди на малкия бизнес и домашните потребители."
Фамилията продукти ReadyNAS е фаворит и в световен мащаб сред партньорите на NETGEAR, които обслужват нуждите на домашните потребители и малки компании, тъй като, подобно на повечето продукти на компанията, намалява инвестициите и цената на притежание, без за това да се жертва каквато и да е част от функционалността.

Коментар