CCP и Atari вдигнаха завесата пред “Eve Online” бокс

Atari и CCP – един от най-успешните независими гейм разработчици – официално обявиха детайлите около новата бокс версия на EVE Online, която от 10-ти март ще можете да закупите от търговската мрежа в Северна Америка, а два дни по-късно – на 12-ти пристига в Европа и Източна Азия. Тази версия на отличената от критиката и играчите версия на ММО заглавието за PC предлага на геймърите няколко качествени допълнения, които ще направят първото им приключение в пленителната вселена на EVE Online още по-вълнуващо.

Рекордът за най-голям брой едновременно играещи в EVE Online беше счупен на три пъти през 2009-та, последният път отчитането показа 51 675 души. За пръв път бе преодоляна ключовата граница от 50 хиляди посетители. На фона на над 260 хиляди регистрации в сървърите на играта, значителният процент е не само доказателство за качествата на EVE, а също изгражда многопластов геймплей и подчертава важната роля на създадените от геймърите персонажи за развитието на фабулата.

Пакетът EVE Online съдържа деветте предишни разширения на гейм вселената, както и предстоящото десето, озаглавено EVE Online: Apocrypha, предлагащо редица нововъведения. Някои от тях са нестабилни времепространствени тунели, както и модулни кораби, които пилотите ще могат да ги адаптират към собствените си цели и стил на игра. Всички следващи разширения на играта ще бъдат безплатни за регистрираните в сървърите на EVE съгласно добрите практики, утвърдени от CCP, които периодично добавят нови екстри към богатия свят на играта.

За разлика от стандарта, наложил 30-дневен период, в който можете безплатно да изследвате новия продукт, с пакета на EVE Online той е удължен двойно до 60 дена, за които можете да добиете доста по-пълнокръвно усещане за качествата на EVE. Разполагате и с възможността вместо безплатно време в играта да получите два 30-дневни кода от типа “Pilot License Extensions” (PLEX), които на свой ред да продадете на други геймъри чрез вградения в системата пазар за игрална валута.

Играчите, използвали кода на EVE Online бокс, за да създадат нови акаунти, получават още следните опции в играта:

БЪРЗ ДОСТЪП ДО БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ: Този сертификат дава възможност на играчите да се включат в организираните бойни действия незабавно и ще се хареса на екшън-ориентираните натури.

ЕКСКЛУЗИВНО РЪКОВОДСТВО: Реализирано като сайт за лесен ъпдейт, в ръководството ще намерите съвети и хитринки от ветераните.

ВИП ПРОПУСК: Използвайте го, за да поканите приятел на 21-дневни безплатни проби в EVE Online. Ако той си направи акаунт в играта след това, вие получавате 30 дена в сървърите безплатно.

ЕКСКЛУЗИВЕН НОВ КОРАБ: Новият тип кораб Interbus Shuttle ви дава възможност да превозвате повече ценни товари по-бързо.

Коментар