AVG Identity Protection пази личните данни

Софтуерът AVG Identity Protection (IDP) помага на потребителите да защитят тяхната лична информация онлайн, AVG Technologies, разработчикът на един от водещите продукти за компютърна сигурност, представи.
AVG Identity Protection дава на компютърните потребители допълнителен слой защита върху техния софтуер за сигурност. IDP специално се фокусира върху това да попречи на крадците да използват внимателно подготвяни атаки срещу определена група хора, за да откраднат пароли, подробности за банкови сметки, номера на кредитни карти, както и други дигитални ценности.
Софтуерът използва технология, наречена поведенчески анализ, за да се увери, че всички стартирани програми на потребителския компютър работят по начина, по който трябва да го правят. Ако забележи нещо съмнително, което би могло да покаже опит за кражба на лични данни, той изключва тази дейност, като предотвратява всякакви възможни кражби.
Няма значение дали потребителите използват софтуер на AVG или софтуер за сигурност от друг доставчик; IDP работи леко заедно с всички известни програми, за да бъдат потребителите по-защитени, когато са онлайн.
Технологията на IDP беше комбинирана с пакета за домашно ползване на компанията AVG Internet Security, който осигурява цялостна защита за всички аспекти на онлайн живота на потребителите.
Безплатният продукт на AVG също така получава подсилване с това обновление.

Коментар