Поликомп подписа договор за дистрибуция с Logitech

Поликомп стартира партньорство с Logitech, като стана дистрибутор на марката за България. Така компанията добавя нови продукти към широкото си портфолио, следвайки посока на цялостно задоволяване на потребностите на партньори и клиенти.
Logitech е фокусирана върху персоналните периферни устройства, които се разпространяват чрез търговската мрежа и онлайн, както и чрез дистрибутори на компютри и периферия.
Това ново сътрудничество е изключително важно за нас. Имаме подкрепата на още един от водещите дистрибутори на висококачествени компютри, периферни устройства и аксесоари в България и така хората тук ще имат повече избор и по-добър достъп до продуктите на Logitech”, каза Стефана Здравкова, мениджър Продажби на Logitech за България.
Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на разнообразна складова наличност, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална ценова и продуктова информация и логистична подкрепа.
Продуктите на Logitech вече са достъпни за българските потребители чрез партньорската мрежа на Поликомп, съобщиха от дистрибутора.

Коментар