Единственото напълно интегрирано решение за управление на Microsoft SQL Server 2005 само от Dell

Dell, Златният сертифициран партньор на Microsoft, продължава да тества, интегрира и поддържа цялостни услуги за Microsoft SQL Server 2005 за клиенти от различни сфери в EMEA. Сред предлаганите от Dell услуги за Microsoft SQL Server 2005 са планиране, оценка, миграция и обновяване; услуги по обучение, интегриране и инсталиране; цялостни поддръжка и сервиз 24 часа на ден, седем дни в седмицата.
Мауро Меанти, генерален мениджър на Бизнес група “Сървъри и инструменти”, Microsoft коментира: “Microsoft и Dell отдавна работят паралелно, за да предоставят подходящи и навременни решения на потребителите. Ние започнахме съвместна развойна и изследователска дейност и тестваме щателно всички Microsoft решения върху хардуер от Dell, за да осигурим високо качество и работни характеристики. С Microsoft SQL Server 2005 сега ние още повече поставяме нашата дейност на паралелни релси, за да отговорим още по-добре на изискванията на потребителите. Ние очакваме дълготрайно и силно бъдеще на съвместната ни работа с Dell.”
Вече повече от две десетилетия SQL е доминиращият стандарт в управлението на данни от корпоративен клас. Всяка голяма компания, работеща в областта на базите данни, предлага SQL-базиран продукт за релационни бази данни или SQL-базиран достъп до своите нерелационни продукти. Статутът на Dell на Златен партньор на Microsoft внушава доверие у клиентите, като показва, че Dell предлага най-високо ниво на компетентност по отношение на технологиите на Microsoft.
Един от почти всеки четирима потребители избира Dell PowerEdge сървъри, за да стартира своите Microsoft SQL Server приложения (според изследване на работното натоварване, направено от IDC през октомври 2004 г.). Напоследък бяха постигнати множество успехи в рамките на EMEA, като клиентите са от различни сфери: производство, технология, издателска индустрия, инженеринг, здравеопазване, финансови услуги и правителствен сектор. Сред по-големите са FEXCO, оператор на глобални разплащания (Ирландия), RapidSwitch, доставчик на Интернет услуги (Великобритания) и StarParks, европейски атракционен парк (Белгия).
“При голямото количество данни, които организациите използват днес, компаниите искат високи технически характеристики и надеждност за приложенията си за бази данни. И като единствена компания-продавач, избрана от Microsoft за предоставяне на OEM версия на техния водещ продукт за бази данни и анализ, Microsoft SQL Server 2005, сме в състояние да осигурим просто решение, което да изпълнява изискванията на потребителите. Чрез комбиниране на персонализираното обслужване с предлагане на пакетиран хардуер и софтуер можем да премахнем неприятностите при реализациите и миграциите на SQL и да поддържаме оптимални работни характеристики и готовност за работа”, каза Джон Колстън, ръководител на търговски партньорства в Dell EMEA.

Коментар