DreamPlan Home Design Software – подрежда умело дома

С тази програма можете лесно да аранжирате интериора на дома си (екранна снимка: DreamPlan Home Design Software)

DreamPlan Home Design Software е удобно и лесно за използване приложение с една основна функция – да осигури правилните инструменти за създаване на 3D план на вашия бъдещ дом.

Програмата съдържа няколко раздела, които съответстват на поддържаните операции, а именно: „Сграда”, „Екстериор”, „Интериор” и „Озеленяване”.

От секцията „Сграда” можете да изградите къщата си от нищото, добавяйки стени с всякаква дължина, които автоматично ще бъдат поставени под прав ъгъл. Имате избор на три типа прозорци: „Класически”, „Плъзгащи се” и „Панелни”. Можете също да добавите интериорни и екстериорни врати или рамки на вратите.

DreamPlan Home Design Software ще ви позволи също да изберете стил на пода от няколко налични текстури и в цвят, който предпочитате. Освен това можете да добавите покрив с множество варианти за стил и с опции за коригиране на нивата на наклон и стрехата. Също така може да боядисате стените на къщата си във всеки цвят, който поискате.

Програмата съдържа няколко раздела, вкл. за дизайн на екстериора (екранна снимка: DreamPlan Home Design Software)

Що се отнася до интериора на дома, можете да добавите кабинети, мебели (столове, маси, дивани или легла), уреди (например, хладилници или печки), електроника (телевизор или лаптоп), осветяващи предмети, декоративни елементи като камини, стълби, щори или огледала и др.

Секцията „Екстериор” ви позволява да добавите растения (дървета или цветя), осветление, пътеки и др. По подобен начин от секцията „Озеленяване” можете да повишите или понижите нивото на земята в предпочитан радиус и с дефинирана от вас величина.

DreamPlan Home Design Software е интересна програма, която ще ви помогне да проектирате и усъвършенствате вашия дом бързо и лесно. Приложението визуализира интериора и екстериора на бъдещето жилище.

Даунлоуд: DreamPlan Home Design Software

Коментар