Два пъти по-бърз интернет предлага обновен пакет на БТК




БТК разширява портфолиото си от комбинирани услуги за домашни клиенти с пакета „Хармония 12”, който включва високоскоростен ADSL интернет и мобилна телефония от vivatel.

Клиентите получават интернет със скорост 12 мегабита, безжичен модем и абонаментен план vivatel together с включени 500 минути и 100 SMS-а на месец за 29 лв. 500-те минути могат да бъдат ползвани за разговори към БТК и vivatel.

С „Хармония 12” клиентите могат да добавят и до 4 SIM карти в домашната си мобилна група. Собствениците на четирите карти могат да говорят в групата за 1 стотинка на минута и да ползват 100 минути месечно за разговори към всички абонати на БТК и vivatel срещу месечен абонамент от 3 лв. на карта.

Бонус за всички нови клиенти при закупуване на „Хармония 12” е и Wi-Fi модем за безжична връзка към интернет.

Клиентите на пакети Хармония получават и безплатен достъп до един музикален жанр в портала за музика и игри 4fun.bg. Сайтът предлага каталог от над 100 000 песни, групирани в 9 музикални стила.

Досега телекомът предлагаше само един пакет „Хармония 6”. С него за 21 лева на месец, клиентите получават 6 Мbps БТК ADSL и vivatel карта с включени 100 минути за разговори към БТК и vivatel. Интересът към конвергирания продукт доведе до новата Хармония 12, посочиха от БТК.

Потребителите на Хармония 6 могат да преминат на новата услуга, като преподпишат договора си. В края на месеца пакетът ще се предлага с възможност за закупуване на мобилен телефон Nokia 5320 на цена от 279 лв.

Коментар