Нови пролетни предложения от Некском




Нови пролетни предложения обявява Некском от средата на март за своите настоящи и нови клиенти. С тях клиентите могат да оптимизират значително разходите си за телекомуникации и да получат двойно повече съдържание на вложените средства.

До края на месец април Некском умножава по две количеството на поръчаните услуги от бизнес потребителите. Ако поръчат един телефон, ще получат два. Заявилите 1 Mbps интернет, автоматично получават двойно по-висока скорост. За тези, които предпочетат комбинация от една телефонна линия и 1 Мbps интернет, компанията предоставя втора безплатна линия и два пъти по-бърз интернет. За втората телефонна линия и допълнителния 1 Mbps скорост, клиентите не дължат инсталационна такса и месечен абонамент. Промоционалната цена за пакета 2 телефонни линии и 2 Mbps интернет е 59,90 лв.

Ако предплатят месечния си абонамент за 5 или 9 месеца за ползваните от тях услуги, клиентите ще получат безплатно още един или три месеца. Така те имат възможност да спестят между 17% и 25% от месечните си такси. 

Услугите на Некском се предлагат в над 30 населени места в цялата страна с помощта на собствена WiMAX мрежа. Некском осигурява безплатно оборудване за ползване на услугите и предоставя поръчаните услуги в изключително кратки срокове. 

Коментар