“Разпродажба” на ERP софтуер от Microsoft






Българската компания Intelligent Systems стартира промоционална кампания “Пролетна разпродажба на ERP”.

До края на май 2009 г. доставчикът ще продава с 40% отстъпка от лицензите ERP системата Microsoft Dynamics NAV.

Намалението важи за първите пет паралелни потребители и е предназначено за нови клиенти на системата, уточниха от Intelligent Systems.

Кампанията обаче предизвика остра реакция от страна на конкурeнтни фирми, продаващи ERP системата на Microsoft. В писмо до медиите от LLP София заявиха, че подобна инициатива не е съгласувана с Microsoft и противоречи на правилата за лоялна конкуренция.

Пролетна разпродажба на ERP” сe реализира и финансира единствено от Intelligent Systems Bulgaria, без прякото участие на Microsoft България, уточниха по-късно от инициатора на кампанията.

Интегрираната система за управление на бизнеса Microsoft Dynamics NAV включва модули финанси и счетоводство, продажби и маркетинг, склад, доставки, производство, проекти, сервиз и бизнес анализи.
 
Microsoft Dynamics NAV оптимизира дейността на компанията и подобрява обслужването на клиентите. ERP решението предоставя на мениджърите цялостен поглед върху дейността на фирмата в реално време. Системата позволява модифициране и надграждане, така че да е винаги актуална.

Предвид нестабилната икономическа обстановка, мениджъри и анализатори все по-често препоръчват ERP решенията като начин за справяне с настъпващата криза, посочиха инициаторите на кампанията.
 

Внедрявайки интегрирана система за цялостно управление, компаниите си осигуряват конкурентно предимство пред останалите в съответния бранш, заявиха от Intelligent Systems.
 
Друга причина за избор на Microsoft Dynamics NAV от страна на бизнеса е, че тя помага за значително съкращаване на разходите, което понастоящем е основна задача за повечето мениджъри.

Коментар