Intelligent Systems отвори офис в Румъния

„Румънският пазар за бизнес приложения открива нови възможности, от които ще можем да се възползваме чрез новия ни офис в Букурещ”, заяви Калин Цветанов, изп. директор на Intelligent Systems (снимка: Intelligent Systems)

Българската компания Intelligent Systems отвори дъщерно дружество в Букурещ. Партньорът на Microsoft Dynamics за Централна и Източна Европа ще предоставя в Румъния ERP, CRM и BI решения, както и специализирани системи за управление на бизнеса на фирми от ритейл сектора, фармацията, строителството, транспорта и логистиката, както и на автомобилни дилъри.

Мениджър на новия офис е Александру Доробанту, доказан професионалист в сферата на бизнес софтуера. Той ще ръководи както дейността на Intelligent Systems, така и разрастващия се екип в страната, уточниха от компанията.

След като откри клонове в Албания (2010 г.) и Турция (2011 г.), Intelligent Systems очаквано разширява дейността си в съседна Румъния. Чрез екип от специалисти в Букурещ компанията ще скъси дистанцията с текущите си клиенти в страната и ще обслужва по-ефективно румънския бизнес с решения, базирани на платформата Microsoft Dynamics.

„Румънският пазар за бизнес приложения открива нови възможности, от които ще можем да се възползваме чрез новия ни офис в Букурещ”, заяви Калин Цветанов, изпълнителен директор на Intelligent Systems, при откриването, на което присъстваха представители на Microsoft, търговски асоциации и местния бизнес.

След клоновете в Албания и Турция, компанията очаквано отваря офис и в Румъния
(снимка: Intelligent Systems)

„Способността да работим на местно ниво и да споделяме нашата техническа експертиза лично е в същината на философията ни за обслужване на клиенти”, допълни Цветанов.

Българската софтуерна компания е внедрила повече от 450 проекта в над 55 държави. Екипът на Intelligent Systems се състои от над 180 професионалисти, базирани в Албания, България, Румъния и Турция.

Коментар