5 електронни джаджи за дигиталното ежедневие

Смарт продукти с отстъпки до 50% се предлагат в пролетната кампания на Geekbuying

Електронни джаджи за всеки бюджет се предлагат в онлайн магазините. Разнообразието от модели и цени е огромно и покрива нуждите и на бедни, и на богати. След традиционно силното коледно пазаруване идва време и на пролетни кампании с големи отстъпки.

Пролетна промоция с основен акцент върху смарт-часовниците тече в момента в глобалeн онлайн магазин. Spring кампанията на Geekbuying включва десетки продукти с отстъпки до 50% от обичайните цени – не само умни часовници в широк ценови диапазон, но и други джаджи като USB сториджо, държачи за смартфон и дори безжични рутери.

Подбрахме 5 предложения, които грабват вниманието с привлекателните си цени:

AMAZFIT Stratos 3 включва 19 предварително дефинирани спортни режима

Доста стойностен е спортният смарт-часовник AMAZFIT Stratos 3, който е достъпен на цена от $209,99. Моделът има капацитивен сензорен екран с 2.5D извивка и резолюция 320×320 пиксела, покрит със защитно стъкло Corning Gorilla. Водоустойчив е по стандарта 5ATM – т.е. издържа на налягане, еквивалентно на 50 метра под вода – и има неръждаема стоманена рамка.

Смарт-часовникът поддържа 19 спортни режима за най-различни сценарии на използване, а вградената батерия осигурява до 14 дена автономна работа. Устройството записва всички важни показатели на своя потребител и дава съвети за по-пълноценно спортуване. Нещо повече, с него може да слушате музика с безжични Bluetooth слушалки, вместо от смартфона.

Можете да купите този смарт-часовник тук: AMAZFIT Stratos 3 – на цена от $209,99, с безплатна доставка.

STmagic SPT31 е портативен SSD диск с капацитет 128GB

На много изгодна цена се предлага мини-портативият M.2 SSD диск STmagic SPT31 128GB. Изпълнен във формата на USB 3.1 флашка, дискът поддържа скорости на четене и запис съответно 500 мегабайта в секунда (MB/s) и 420 MBps. Поместен е в здрав метален корпус, има дебелина едва 9 мм и тежи само 40 грама. Прехвърлянето на 4K HD филм с този SSD отнема около 30 секунди.

Можете да купите портативния SSD тук: STmagic SPT31 128GB – на цена от $35,99 (вместо $62,99), с доставка от Италия чрез DHL (за $2,47).

GoZheec S3 е холдер за всякакви типове смартфони

Ако се нуждаете от държач за смартфон, GoZheec S3 несъмнено ще ви свърши работа. Тази практична джаджа със завъртане на 360 градуса е подходяща за всички типове смартфони и е изключително лесна за използване, благодарение на пружинната конструкция – с просто издърпване на рамото на скобата, автоматично се затяга и освобождава. С нея можете да фиксирате удобно смартфона си в кола, самолет, на открито и навсякъде другаде.

Можете да купите смартфон холдера тук: GoZheec S3 – на цена от $8,99 (вместо  $18,99), с безплатна доставка.

Домашният рутер Xiaomi Mi 4A поддържа двубандов Wi-Fi и гигабитов Ethernet

В пролетната кампания на Geekbuying намираме и безжични Wi-Fi рутери като Xiaomi Mi 4A – той е двубандов (2,4GHz + 5GHz) със сумарна скорост от 1167MHz, с четири външни антени. Предоставя 1xGigabit WAN порт и 2xGigabit LAN порта, което го прави особено подходящ за оптични интернет връзки. Рутерът има вграден усилвател за Wi-Fi, а интелигентният алгоритъм за корекция на грешки подобрява безжичния сигнал. Налична е също и функция за родителски контрол.

Можете да купите Wi-Fi рутера тук: Xiaomi Mi 4A – на цена от $39,99 (вместо $77,99) с доставка от Германия с DHL Express (за $12,73).

Huami Amazfit Bip Lite e достъпен като цена и стойностен смарт-часовник

В случай, че не можете да си позволите за смарт-часовник за стотици левове, вижте актуалното предложение за модела Huami Amazfit Bip Lite. Това е устройство с водоустойчивост 3ATM, т.е. издържа на налягане, еквивалентно на 30 метра под вода, което остава в стендбай режим в продължение на 45 дена. Има 1,28-инчов сензорен екран с резолюция 176×176 пиксела и вграден сензор за следене на сърдечния пулс. С него няма да пропуснете обажданията и съобщенията на смартфона, благодарение на синхронизацията между двете устройства.

Можете да купите смарт-часовника тук: Huami Amazfit Bip Lite – на цена от $59,99 (вместо $88,99), с доставка от Европа с GLS Express (за $1,47).

Коментар