БТК пуска безплатен интернет за един месец

Нови ADSL клиенти на БТК ще могат да тестват за един месец безплатно интернет услугата и евентуално след това да подпишат едногодишен договор за ползването й, съобщиха днес от телекома.
Достъпни за потребителите са пакетите Start, Tempo, 6 MEGABIZ и 12 MEGABIZ, които се предлагат за бизнес и домашни клиенти.
За да сърфират неограничено в световната мрежа в продължение на 30 дни, без да заплащат пробния период, интернет потребителите трябва единствено да заявят услугата и ще получат веднага своя модем.
Инсталирането на устройството може да бъде извършено без намесата на техническо лице. Достатъчно е да се свърже модемът към телефонната розетка и към компютъра.
Потребителите имат възможност да поръчат и инженерно инсталиране на тестовия пакет, срещу минимално заплащане.
Безплатният тест на ADSL е достъпен за поръчване до края на май в центровете на БТК и магазините на партньорите, както и онлайн. Ако харесат услугата, потребителите могат да продължат да ползват избрания от тях БТК ADSL пакет, като задържат модема.
Клиентите, които решат да прекратят ползването на услугата, трябва да върнат оборудването в някой от центровете на БТК в рамките на едномесечния тестов период.
В момента БТК предлага четири ADSL пакета – два за домашни и два за бизнес клиенти със скорости от до 6 и до 12 мегабита. Цената на стартовия пакет е 20 лв. на месец.

Коментар