Acronis обяви ново ключово назначение

Ейми Люби се присъединява към Acronis с богат опит в работата с доставчици на ИТ услуги
(снимка: C41 Photography / предоставена от Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis привлече Ейми Люби, уважаван специалист в общността на доставчиците на ИТ услуги, на позицията Channel Chief Evangelist. В новата си роля Ейми ще показва на доставчиците на услуги как добавянето на решения за киберзащита към портфолиото им помага за разрастване на техния бизнес.

Ейми Люби има богат опит в развитието на програми за продажби и привличане на доставчици на ИТ услуги. Притежава висока техническа експертиза и познания за бързо развиващия се глобален пазар за управление на облачни услуги и услуги за сигурност. Тя е работила в доставчика на IoT услуги Carnegie Technologies и е заемала управленски позиции в Sinefa, Trend Micro и Synnex Corporation.

Като член на екипа за продуктов маркетинг на Acronis, една от първите задачи на Люби ще бъде въвеждането на доставчиците на услуги в Acronis Cyber Protect Cloud, което е от съществено значение за обслужването на разпръсната, отдалечена инфраструктура. Те ще могат да предлагат критични услуги с цел помагане на клиентите в процеса на справянето им с последиците от пандемията COVID-19.

Acronis Cyber Protect Cloud е цялостно решение, което обединява киберзащита чрез интегриране на бекъп, възстановяване след срив, базирана на изкуствен интелект защита от злонамерен софтуер, отдалечена помощ и сигурност в  само един инструмент.

Резултатът е по-висока рентабилност, по-лесно спазване на SLA (споразумения за ниво на обслужване), по-голям контрол на разходите и висока производителност – всичко това без да се налага на доставчиците на услуги да наемат скъпи специалисти по сигурността.

„Необходимостта, която изпитва общността на доставчиците на услуги, по отношение на драстичното обновяване на продуктите и услугите, никога не е била по-остра или неотложна от настоящия момент, предвид огромния напредък в киберзащитата”, коментира Ейми Люби.

По нейните думи, доставчиците на ИТ услуги сега имат огромна възможност да засилят предложенията си за киберзащита. Това ще им позволи да увеличат приходите и да намалят разходите си, да опростят лицензирането и да се превърнат в „незаменим партньор за своите клиенти”.

Коментар