СМ Консулта представи добри практики в управлението на проекти

СМ Консулта, водещ доставчик на българския пазар за интегрирани софтуерни системи и решения за управление на бизнеса, официален партньор на Infor, предсатви на 29 април в рамките на Inforum 2009 добри практики в управлението на проекти със средствата на Infor ERP LN.
СМ Консулта е най-дългосрочният партньор на Infor на българския пазар. Компанията е реализирала редица мащабни информационни проекти в областта на производството, енергетиката и електрониката в организации като АЕЦ Козлодуй, EPIQ Електроник Асембли, Русенска Корабостроителница, Юнимастърс Лоджистикс Груп, Вапцаров АД и редица други индустриални лидери.
Веселин Митрев, мениджър проекти на СМ Консулта, представи ключови предимства на Infor ERP LN при внедряване в проектно ориентирани организации и демонстрира примери на приложение на функционалностите на системата в реализираните проекти във Вапцаров АД, Русенска Корабостроителница и АЕЦ Козлодуй.
Със специална покана от страна на СМ Консулта, EPIQ Електроник Асембли представи проекта по внедряване на Infor ERP BaaN във цялата производствена и логистична мрежа на компанията обхваща България, Франция, Италия и редица други страни. Infor ERP BаaN заедно със специализираното решения за управление на веригата доставки в автомобилната индустрия – Infor Automotive Extension, управляват цялостния бизнес процес на компанията. Решенията на Infor напълно покриват всички дейности по управлението на производство, планиране и прогнозиране на доставките, връзките с клиенти и доставчици и финансовите потоци в компанията, позволявайки и да отговори на високите изисквания на клиентите в автомобилната индустрия и да спазва пълна акуратност към партньорите и доставчиците на компанията.
На събитието присъстваха над 80 представителя на индустрията, информационните технологии и медиите. Inforum 2009 завърши с коктейл и дискусии в приятната атмосфера на хотел Арена ди Сердика.

Коментар