ESRI получи най-високия възможен рейтинг от Gartner

Компанията за геопространствени технологии и услуги ESRI получи получи най-високия възможен рейтинг от анализатора Gartner в доклада “MarketScope for Energy and Utility Geographic Information Systems”, съобщи ЕСРИ България.
Софтуерът ArcGIS, както и предоставяните уеб услуги от ESRI позволяват на ютилити компаниите да свързват информацията за материалните активи с конкретно местоположение в пространството, като например парцели, улици, тръбопроводна мрежа, кабелна мрежа и т.н.
Потребителите могат да създават, съхраняват, обработват, анализират и интерпретират тези данни, за да ги използват по най-подходящия начин в електрическите, газови, ВиК и други индустрии.
"Потребителите на ArcGIS отдавна използват богатите ГИС възможности, които ESRI технологията им предоставя (на настолно, мобилно, сървърно и уеб ниво), както и множеството потребителски приложения от нашата партньорска мрежа”, коментира Бил Миан, директор ютилити решения в ESRI.
Компанията е водеща и на българския пазар в сферата на разработване и внедряване на ГИС за ютилити сектора, като действа у нас вече 15 години чрез ЕСРИ България.

Коментар