Стемо постигна най-високо ниво на сертификация за ESET в България

Стемо стана златен партньор на компанията за ИТ сигурност ESET и постигна най-високото ниво на сертификация в България, след успешно преминати търговски и технически обучения.
Сертифицираните специалисти на Стемо ще извършват консултации и техническа поддръжка за продуктите на ESET, предназначени както за бизнес, така и за домашни потребители.
ESET е световен доставчик на софтуер за ИТ сигурност с представителства в цял свят и централа в Братислава, Словакия.
Решенията ESET NOD32 Antivirus Business Edition и ESET Smart Security Business Edition осигуряват защита на електронна информация в компании от всякакъв калибър. Бизнес версията покрива пълните характеристики на стандартното решение за защита, но включва и допълнителни функционалности, необходими за прилагането й в корпоративна среда, като: сървърна инсталация, отдалечена администрация и "мirror" функция.
ESET предлага разнообразни решения за защита на сървъри Windows File Server, Novell Netware и Linux/BSD/Solaris. Тези продукти защитават мрежите в техните уязвими точки от вируси, червеи, троянски коне, рекламен и шпионски софтуер, спам, руткитове и фишинг атаки.

Коментар