М-Тел свали с 30% цените за бизнеса

Оферта на М-Тел дава възможност на корпоративните клиенти на оператора да говорят помежду си с 30% отстъпка. Преференциалната цена е валидна с новите тарифни бизнес планове и може да се използва от всеки абонат юридическо лице, когато говори с всички други юридически лица в мрежата на оператора.
Услугата, която е безплатна при подписан 2-годишен договор, ще бъде от полза при предоставяне на b2b (Business to Business) услуги за други фирми, при общуване с подизпълнители и доставчици, както и при създаване на нови бизнес възможности.
Над 70% от бизнеса в България ползва услугите на М-Тел, посочват от оператора. Цената на минута разговор към бизнес обществото важи по всяко време и е с 30% по-ниска от стандартната цена в мрежата на Мобилтел.
Служителите на фирмите, които са клиенти на МТел, могат да говорят помежду си в група на цена от половин стотинка за минута. Пакетът с 200 минути месечно струва 1 лев, този с 400 минути – 2 лева при подписване на договор за две или три години.
Ако подпише едногодишен договор, клиентът ще плаща 3,50 лв. за 200 минути и 5 лв. – за пакета с 400 минути месечно. След изразходване на пакета, минута разговор в корпоративната група ще струва 1 стотинка.  

Коментар