Хай Компютърс продава антивирус чрез SMS поръчка

Антивирусният софтуер NOD32 може да бъде поръчван от днес чрез SMS, съобщи представителят на ESET за България – фирма Хай Компютърс.
Цената на SMS-а е 4,80 лева с ДДС, като абонамент може да се поръча както за един месец, така и да се предплати за повече.
Услугата е уникална за България и е позната на клиентите на ЕSET от няколко години, посочиха от Хай Компютърс.
Голяма част от клиентите ни плащат с SMS-и абонамента си, защото им е много по-удобно така. Други пък ползват предимството да планират разходите си, като например не подновяват лиценза си във време, когато няма да ползват компютър – през лятната почивка или при пътуване в чужбина”, обясни Константин Веселинов, управител на Хай Компютърс.
ESET е разработчик на решения за информационна сигурност с централи в Братислава и Сан Диего. Водещият продукт на компанита е антивирусът ESET NOD32.
От февруари тази година антивирусните решения на ESET са достъпни и във версии на български език. Така потребителите у нас могат по-лесно да избират подходящите настройки и да реагират адекватно на съобщенията на приложението.
Хай Компютърс разпространява продуктите на ESET чрез мрежа от над 300 партньора в страната.
Наскоро рабработчикът обяви четвърто поколение решения за сигурност. Изградени върху уникалната технология ThreatSense, продуктите ESET Smart Security 4 и ESET NOD32 Antivirus 4 са оптимизирани за превантивна защита, която е изключително важна при постоянно нарастващите нови заплахи в мрежата.

Коментар