SAP въвежда ново поколение софтуер за бизнес анализи

Немската компания SAP AG обяви новия си софтуер за бизнес анализи SAP BusinessObjects Explorer. Това е следващото поколение BI (business intelligence) софтуер, чрез който потребителите ще имат възможност да управляват огромните количества от бази данни с бърз достъп до всички ресурси на компанията или организацията си.

Чрез специалния “чувствителен” интерфейс SAP BusinessObjects Explorer позволява на потребителите да въвеждат ключови думи за достъп до данни по основните бизнес-въпроси, без да е необходимо предварително обучение. Веднъж изтеглил съответната бизнес информация, потребителят може да навигира с лекота и свободно да достига до необходимите му данни.

“SAP BusinessObjects Explorer ще помага на бизнеса да развива ново поколение от информирани лидери, които държат да позиционират компаниите си на глобално ниво чрез по-голяма прозрачност, по-бърз растеж и с по-голяма конкурентоспособност”, коментира , коментира Мардж Брея, вицепрезидент на SAP.

Новият софтуер, представен на годишната среща на SAP в Орландо, Флорида, ще излезе на пазара през лятото на тази година.

Решението ще бъде “пакетирано” и достъпно чрез инициативата “Best-Run Now” на SAP. Пакетът, наречен “Управлявай своя бизнес със скоростта на мисълта”, е предназначен да отговори на новите нужди на бизнеса и индустрията.

Коментар