Патриотичен сайт обединява българите

Сайт с патриотична и родолюбива тематика набира популярност в интернет пространството. BGpatrioti.com ще се опита да запълни липсващата ниша в социалните мрежи, доминирани в момента от еротика и флирт.

“Обществото ни изпитва остра нужда от място, където да се обединим поне от чиста любов и привързаност към България”, заявиха разработчиците на сайта от варненската фирма 158 ООД.

BGpatrioti е съобразен функционално с нуждите на потребителите и дава възможност за създаване на групи, публикуване на различни събития, мнения, препратки и клипове. Примерни исторически тестове освежават “закърнели” познания и провокират хората да прочетат интересни факти по дадена тема.

“Всеки парадира колко голям патриот е, а истината е, че човек се ражда и умира патриот, той не се учи да бъде такъв”, сподели Ивелин Иванов, управител на 158 ООД.

“Има групи хора, извън България, които исторически са изгвернати от родината си, но те са по-големи патриоти от нас, живеещите тук. Сайтът е мястото, където можем да се сплотим и да сме единни, независимо къде се намираме в момента”, допълни Иванов.

BGpatrioti съдържа и подходящи връзки към други приложения на родолюбива тематика, които биха били от полза на посетителите. Създаването на сайта е вдъхновено от заръката на великия Кан Кубрат, че единството ни прави силни, а слабостта ни е продиктувана от разединението.

Патриотичният сайт е част от разрастващото се портфолио уеб приложения на 158 ООД. Продуктите на компанията се отличават с опростен дизайн и богата функционалност, съобразена с нуждите на конкретни потребителски групи.

Наскоро компанията стартира сайта Napazari.com, който дава възможност за търсене и сравнение на стоки, налични в търговската мрежа в страната.

По-рано тази година 158 ООД пусна BGrazpisanie.com – безплатна услуга за намиране на най-удобния обществен транспорт до почти всяка точка в България.

Коментари по темата: „Патриотичен сайт обединява българите”

добавете коментар...

  1. елина

    Като отморя сайта и ми излизат азиатки рекламиращи козметика

Коментар