Autodesk обяви намаление на цените с над 60%

Пълните версии на продуктите от линията AutoCAD 2008 се предлагат на пазара у нас от юни с отстъпка над 60%, съобщи на пресконференция днес БиЕмДжи, дистрибутор на Autodesk.
Всички продукти от линията – AutoCAD 2008, AutoCAD Architecture 2008, AutoCAD Mechanical 2008 и AutoCAD MAP 3D 2008 – са достъпни за българските потребители на цена от 1500 евро. Стандартните цени на тези продукти се движат в диапазона от 3300 до 3900 евро.
Кампанията с промоционални цени ще продължи до 15 септември. Потребителите, които се възползват от предложението, ще могат да преминат към продуктите от новата фамилия AutoCAD 2010 в рамките на следващите две години, като това ще намали инвестицията им в обновяване на софтуера с 35-40%.
В момент на криза някои клиенти въобще не могат да си представят инвестиция в софтуер, но ние предлагаме решение за преминаване към нова технология на два етапа, при което разходите са съпоставими с ежедневните, посочи Георги Харизанов, изпълнителен директор на БиЕмДжи.
Освен за българския пазар, промоцията на Autodesk важи още за Румъния, Хърватия и Унгария, съобщиха по-рано този месец от компанията Каниско, която доставя Autodesk решения на крайни клиенти.
AutoCAD е най-масово използваният софтуер за проектиране и конструиране. Новата версия 2010 добавя много нови възможности, сред които проектиране на свободни форми, параметрично изчертаване и подобрена поддръжка на PDF файлове.

Коментар