Стартира обновеният сайт LotusLive












Стартира новият сайт на уеб платформата за съвместна работа LotusLive. Версия 2.0 е с променен дизайн и нови функционалности.

Акцентът е поставен върху интуитивния интерфейс, който помага на потребителите да се ориентират по-добре в предлаганите продукти и тяхното предназначение, съобщи партньорът на Lotus у нас – IBS България.

Осигурена е постоянна връзка към LotusLive демонстрации и Twitter акаунта на едноименния продукт, както и достъп до възможностите на версията LotusLive Mobile Beta.

LotusLive е уеб 2.0 решение за съвместна работа, което прилага модела SaaS (софтуерът като услуга).

Платформата обединява шест продукта, насочени към различни потребности на клиентите – LotusLive Engage, LotusLive Connections, LotusLive Meetings, LotusLive Events, LotusLive iNotes, LotusLive Notes.












Междувременнно LotusLive спечели наградата на клиентите в категорията решения Cloud Computing по време на форума Enterprise 2.0 в Бостън миналата седмица. Платформата на Lotus се е наложила в конкуренция с Google Apps, EMC и услуги от други доставчици.

Решението LotusLive Cloud Computing & Social Networking позволява на компаниите и техните служители успешно да управляват и съхранят корпоративното знание, да работят продуктивно и да поддържат постоянна връзка както помежду си, така и с партньори и клиенти.

Откриването, съвместната работа и комуникацията с правилната експертиза е улеснено от възможности като IM, споделяне на файлове, управление на задачи, социални мрежи и други уеб 2.0 услуги.

Коментар