4 ст/мин и по-ниски цени за MMS и видео разговори с нов пакет от Frog Mobile












С новия стартов пакет на FROG Mobile потребителите ще разговарят на преференциалната цена от само 4 стотинки на минута с всички над 200 000 клиенти на предплатената услуга. Толкова ще струва и SMS изпратен в мрежата на FROG Mobile.

С новия пакет, потребителите също ще изпращат MMS и ще провеждат видео-разговори в мрежата на FROG Mobile на преференциални цени. Цената на изпратен MMS е 9 стотинки, а минута видео-разговор струва само 34 стотинки.

Специалната цена от 4 стотинки за минута разговор и SMS в мрежата на FROG е валидна за период от 31 дни при всяко направено презареждане, независимо от стойността му.

Досегашните потребители на FROG Mobile също могат да се възползват от преференциалните цени за гласови и видео обаждания, SMS и MMS като за целта е достатъчно е да презаредят своя кредит за разговори.

Всички, активирали стартов пакет FROG Mobile получават и бонус три безплатни FUN Call мелодии.

Новият стартов пакет струва само 7,78 лв. и се предлага в магазините на GLOBUL и официалните партньори на оператора, вестникарските павилиони, бензиностанциите и супермаркетите в страната.

Всички цени са с включен ДДС.

Коментар