Ново поколение LED устройства на Xerox осигуряват достъпен цветен печат












Офиси, които искат да извлекат повече от своите инвестиции в IT ще харесат новото мултифункционално устройство на Xerox. WorkCentre 7425 предлага превъзходен цветен печат, комбиниран с характеристики, които спомагат за намаляване на разходите и консумацията на енергия.

Новото устройство използва т.нар. High Quality LED технология, разработена съвместно от Fuji Xerox и Nippon Glass Inc. Представлява усъвършенствана LED (базирана на диодна система) технология от ново поколение, осигуряваща значително по-високо качество на печат и по-икономичен разход на тонер в сравнение с други устройства от този ценови клас.

Със скорост на принтиране до 20 страници в минута при цветен печат и 25 страници – при черно-бял, общ капацитет за зареждане с хартия над 5000 листа и финишинг опции – изготвяне на брошури и перфориране, WorkCentre 7425 предоставя на потребителите всички инструменти, които са им нужни в натоварена работна среда. Устройството е оборудвано с Xerox Extensible Interface Platform – EIP (платформа за създаване на персонализирани приложения), която позволява програмите за обработване на документи да бъдат достъпни през персонализирания сензорен екран на машината. EIP спестява на потребителите ценно време и опростява изпълнението на повтарящи се задачи.

Благодарение на употребата на емулсионно-агрегиран тонер (EA-HG), който съдържа по-дребни и плътни тонер частици, МФУ-то възпроизвежда живи и ярки цветове, и плавни линии. Допълнителните производствени характеристики на WorkCentre 7425 включват функцията Print Around, която гарантира, че ако една задача е задържана поради липса на ресурс, останалите задания се изпълняват и работния процес продължава без прекъсване.

Xerox WorkCentre 7425 предлага автоматично изпращане на сканирани документи по email и факс. Изображенията са с качество 1200 x 2400 dpi.

WorkCentre 7425 доказва, че офисите могат да извлекат много повече от едно МФУ отколкото принтиране и копиране”, казва Силвия Куманова, Търговски мениджър в Ксерокс България. „Новото ни устройство е снабдено с функции за опростяване на работния процес и за създаване на професионални цветни документи, което води до по-висока възвръщаемост на инвестициите.”

WorkCentre 7425 предлага няколко вградени инструмента като Auditron и Xerox Standard Accounting, с които се контролира употребата на цвят.

Съвместим с изискванията на Energy Star, WorkCentre 7425 изразходва само 2 вата електроенергия в режим „sleep”, което е значително по-малко от разхода на повечето лазерни печатащи машини. МФУ-то също така е първото устройство от своя вид, което е изградено от био пластмаса, при чието производство се отделят 16% по-малко емисии CO2.

Коментар